Gardaland  
 
 


 
A Gardaland Kft bemutatkozik
 

 

A múlt

Cégünk, a Gardaland Kft. 1996-ban alakult Békéscsabán, ami akkor pékségként üzemelt. Majd 2003-ban tulajdonos és ügyvezető váltás történt, és az új ügyvezetésnek köszönhetően a cég tevékenységi köre is megváltozott. Az akkori lehetőségekhez mérten az élelmiszeriparban végeztünk gépi csomagolást alvállalkozóként.

2006-ban az élelmiszeriparban végzett tevékenységünk sajnos leágazóban volt, az Uniós szektorális szigorításoknak köszönhetően, így az ügyvezetés mérlegelte a helyzetet, és a profilváltás mellett döntött. A KFT fő tevékenysége jelentős piackutatást követően, a gépjárműszállítás lett, mely tevékenységet saját járművekkel végeztük a Hoedlmayr Lasar s.r.l. illetve a Lagermax Autótranszport Kft megbízásából. Időközben a szállítási profilban további lehetőségek mutatkoztak, melyet kihasználva részt vettünk 3,5 Tonnás kisteherautós expressz szállítmányozásban is, melyet a mai napig végzünk.

A gazdasági válság bekövetkeztével azonban az autószállítás nem bizonyult profitképesnek, így az hamarosan kikerült a cég tevékenységi köréből. A kieső profil miatt valamilyen szinten pótolni kellett a bevételeket, erre akkor igen jó megoldást nyújtott a fémfelület-kezelés (homokfúvás), (homokszórás)- valamint a kezelt fémfelület alapozása, illetve festésre, szinterezésre való előkészítése - mint eddig nem említett melléktevékenység, melyet az óta magasabb színvonalra emeltünk.

A további bevétel kiesés ellensúlyozására, 2010-től Békés megyén belül Mobil WC-k, szaniter konténerek bérbeadásával is elkezdtünk foglalkozni, ami jó választásnak bizonyult. Ezen tevékenységünk bővült, fejlődött a legnagyobb mértékben a megnövekedett számú rendezvényigény miatt. Mára egész Békés megyében, szinte valamennyi településen állunk rendelkezésükre mobil WC bérlés, kölcsönzés, szállítás, tisztítási szolgáltatással.

E területen nagyon jó kapcsolati rendszert építettünk ki a TOIFOR Hungary Kft-vel.

 

A jelen, és a jövő

Legfrissebb profilfejlesztéseink egyike, hogy a 2012-es évben, a nemzetközi árufuvarozásunkat 2 darab saját 40 tonnás jármű szerelvénnyel bővítettük ki, mely fuvarozási szolgáltatás az EU területére, valamint a Benelux-országok irányába koncentrálódik.

Jelenleg Ausztriából-Angliába, Németországból-Svédországba végzünk kamionos körfuvarokat, a  Bardino GMBH osztrák, illetve Kozljanic Gmbh német cég megbízásából.

2014 év második felétől, újabb profilt építettünk be cégünk szállítási tevékenységébe, mégpedig a generált igényeknek megfelelően, belföldi szállítási szolgáltatást is végzünk, zömmel Békés megyében, egy hátsó darus, önrakodós MAN járműszerelvénnyel.

A Békéscsaba-Budapest viszonylatú TRANSZFER szolgáltatásunk hamarosan indul, jelenleg kiépítés alatt áll.

Meg kívánjuk honosítani Békés megyében is a korszerű CNG technológiát, a CNG alternatív energia felhasználás nyújtotta lehetőségeket, a CNG üzemű járművek, valamint a CNG üzemanyag költséghatékony, környezetkímélő paramétereinek bemutatásával.

Reményeink szerint, a közeljövőben meg tudjuk nyitni Békéscsabán, közforgalmú CNG sűrített földgáz töltőállomásunkat  mindenki számára elérhetően, a felmért igényeknek megfelelően.

Célkitűzésünk, hogy szolgáltatásaink választékát tovább bővítsük, valamint folytassuk piaci részesedésünk kiterjesztését. Így a meglévő profilok mellett, folyamatosan új tevékenységekkel kívánjuk bővíteni kínálatunkat, ügyfeleink igényeihez igazodva.  Az eddigi ügyfeleink úgy tekintenek ránk, mint megbízható, profi szolgáltató partnerre, akire mindig, minden körülmények között hosszútávon is maximálisan számíthatnak.

Amennyiben Ön egy ügyfélorientált, minőségi színvonalat nyújtó, egy már korábban elismert szolgáltatót és megbízható logisztikát keres, úgy a Gardaland lehet az Ön megbízható partnere!

 

Gardaland Kft. | Telephely: 5600 Békéscsaba, Gyár u. 4. | info@gardaland.hu | www.gardaland.hu