Gardaland  
 
 


 
Áruszállítás, logisztika Békéscsabán
 

 

A Gardaland Kft 2006-tól kezdett a szállítási tevékenységgel, ezen belül gépjárműszállítással foglalkozni. Saját járművekkel végeztük a szállításokat Hoedlmayr Lasar s.r.l. illetve a Lagermax Autótranszport Kft megbízásából, így a folyamatos megbízói megelégedettség hatására a nevezett cégek alvállalkozói lettünk. A szállítási megbízásokból adódóan, kizárólag új autókat szállítottunk az Unió egész területére. Időközben a szállítási profilban további új üzleti lehetőségek mutatkoztak, melyre alapozva részt vettünk a 3,5 Tonnás kisteherautós expressz szállítmányozásban is. A gazdasági válság bekövetkeztével azonban az autószállítás már nem bizonyult profitképesnek, így ezzel a tevékenységgel a továbbiakban nem foglalkozott a cég.

       

A Gardaland Kft jelenleg is, kizárólag saját gépjárművekkel végez nemzetközi áruszállítást az EU minden területére. Néhány ország ezek közül, ahova gyakran szállítunk: Ausztria, Németország, Franciaország, Anglia, Svájc, illetve a Benelux-államok.

Az új piaci trendek hatására, a FÁK-országaiba kívánunk nyitni, ahol a szállítási feladatokat saját 40 tonnás szerelvénnyel kívánjuk ellátni.

                                 

                   
                                                                                    

A Gardaland Kft elhivatottságának érzi, hogy minden egyes megbízást annak volumenétől függetlenül egészen a megrendeléstől az áru kiszállításáig a legnagyobb körültekintéssel kezel, illetve bonyolít. Tapasztalt munkatársaink végzik az összehangolt munkát, garantálva a körültekintő, kitartó odafigyelést, a lehető legnagyobb megbízói megelégedés nyugtázása érdekében.  

Megrendelését gyors elbírálással, ajánlatkészítéssel, versenyképes árainkkal, szakmai tapasztalattal kívánjuk segíteni. Kizárólag tapasztalt sofőrökkel és a szállítási feladatoknak megfelelő autókkal végzünk fuvarozást, melyet mindig pontosan, és időben hajtjuk végre.


Európa szerte több gyárral és céggel működünk együtt, néhány ezek közül:

 

 

 

Válassza a Gardaland Kft szállítási szolgáltatását, és meggyőződhet arról, hogy bármilyen feladattal keres meg minket, megbízhatóan, családias légkörben, az Ön érdekét szem előtt tartva,  hajtjuk végre azt, szállítmánya, áruja időben fog célba jutni.

 

Gardaland Kft. | Telephely: 5600 Békéscsaba, Gyár u. 4. | info@gardaland.hu | www.gardaland.hu