hero

Ipari-alpin technika végzése

Az alkalmazott alpintechnika bemutatása Társaságunknál

Tisztelt leendő partnereink, megrendelőink!

Mindenki figyelmébe ajánlom legújabb szolgáltatásunkat, mely ipari-alpin technika alkalmazásával valósul meg, színesítve korábbi tevékenységünket. Olyan munkák kivitelezését is tudjuk vállalni - az eddigi munkafolyamatokkal ötvözve - ahol az egyéb hagyományos technológiával végzett kivitelezési formák vagy túl költségesek, vagy az adott munkaterület hozzáférhetősége, akadályok miatt a kivitelezés igen nehézkes, körülményes, illetve esetlegesen lehetetlennek tűnik.

Az ipari-alpin technika használata főleg az építőiparban nyújt teljesen újszerű lehetőségeket napjainkban, mely szolgáltatás mára, mindenki számára elérhetővé vált.

Társaságunk különböző szektorban tevékenységet végző gazdálkodók megjelent igényeihez alkalmazkodva, rugalmas munkavégzéssel kívánja ellátni a szükséges kivitelezéseket, figyelembe véve a szezonális, termelési tényezőket is, mely rugalmasság a megrendelőkre szabottan, az árképzésünkben is tükröződik.

Kiemelt célunk, hogy az ipari-alpintechnikát meghonosítjuk a mezőgazdasági szektorban dolgozó cégek számára is itt, Békés-megyében.

Specialitásunkat tovább fokoztuk a támasztott igényekhez igazodva, így a magasban lévő különböző acélszerkezetek, szerkezeti elemek, tornyok, közlekedők/függő átjárók alpin technikával történő speciális hegesztését, is el tudjuk jelenleg végezni.

Az alkalmazott alpintechnika igen jelentős, speciális előnye abban mutatkozik meg, hogy olyan nehezen megközelíthető munkaterületeken is lehetséges különböző munkafolyamatok biztonságos elvégzése, mely külön állványzat kiépítése nélkül valósul meg, csökkentve ezzel a kivitelezés költségeit.


Kiemelt célunk, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink részére a lehető legjobb, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az alábbiakkal:

  1. Beton/acélsilók, tároló tartályok, aknák, csatorna/surrantórendszerek belső és külső állagmegóvása, javítása, festése, karbantartása
  2. Tornyok, víztárolók, vegyipari tárolók festése, javítása, külső szigetelés cseréje, belső víztér homokszórása, festése 3 rétegben, külső szár festése
  3. Magasban végzett hegesztési munkálatok
  4. Kártalanítás
  5. Állagmegóvás
  6. Épületfestés, homlokzatjavítás
  7. Üvegfalak, üvegportálok, üvegfelületek mosása, tisztítása
  8. Ipari vertikális eszközök/berendezések, festése, karbantartása
  9. Veszélyes fák kivágása, méretre vágása/csonkolása
  10. Egyéb a fentiekben nem részletezett magasban, és mélységben végzendő munkafolyamatok

A megrendelt szolgáltatások vállalási árainak kialakítása, mindig egyedi árképzés alapján, a végzendő munka viszonyaitól, körülményektől függ, a pontos vállalási ár megállapításához minden esetben helyszíni szemle tartása szükséges.

Kollégáink gyors felmérés alapján, a megrendelt munkálatokról árajánlatot készítenek.

Alpinista csapatunk különféle kötéltechnikai módszereket alkalmaz, megfelelő technikai fogások kivitelezésével, a legkülönbözőbb típusú, nehézségi fokú elemekkel, a megrendelt feladatokhoz igazodva.


Társaságunk egyik fő meghatározó szolgáltatása, melyre specializálódtunk a növekvő igényeknek megfelelően, mely az ipari-alpin technika alkalmazásával testesül meg szolgáltatásunkban, színesítve korábbi tevékenységünket.

A célunk az, hogy ezen túl olyan munkák kivitelezését is tudjuk vállalni, a korábban megszokott, már nevünkhöz fűződő (Fémfelület kezelés) munkafolyamatokkal ötvözve, ahol az egyéb hagyományos technológiával végzett kivitelezési formák vagy túl költségesek, vagy az adott munkaterület hozzáférhetősége, akadályok miatt a kivitelezés igen nehézkes, körülményes, illetve esetlegesen lehetetlennek tűnik, továbbá a munkaterület speciális beavatkozást igényel. A szakterületen dolgozó kollégák teljes körű beiskolázása/továbbképzése megtörtént, folyamatosan megújul.

Az ipari-alpin technika használata több termelési, szolgáltatási szegmensben, nyújt teljesen újszerű lehetőségeket napjainkban, mely szolgáltatás mára, mindenki számára elérhetővé vált, de természetesen ez nem jelent kizárólagosságot.

Cégünk megpróbál a különböző szektorokban tevékenységet végző gazdálkodók igényeihez alkalmazkodva, rugalmas munkavégzéssel ellátni a kivitelezést, figyelembe véve a szezonális, termelési tényezőket is, mely rugalmasság a megrendelőkre szabottan, az árképzésünkben is tükröződik.

Az ipari-alpin technikát megpróbáljuk a mezőgazdasági szektorban dolgozó cégek számára is elérhetővé tenni. Konkrétan, vállalni tudjuk gazdasági építmények, felvonók, gabonafelhordók gabonatárolók, silók karbantartását, tisztítását, felületkezelését, valamint surrantó csövek, csőbilincsek, csendesítők, könyökök, helyszíni beszerelését. Továbbá, szárítók, gabonafelhordók, vas és beton szerkezetű tárolók, egységek, üzemi berendezések tisztítása, javítása, festése, szigetelése, hézagtömítése, valamint magasban lévő elektromos berendezések, póznák, tornyok felületkezelése, homokszórása, festése, hegesztése is a profilunk között található.

Referenciáink közölt szerepel a HAGE ZRT. Békéscsabai telephelyén végzett siló felületkezelési munkálatok, Derekegyházi gabonatárolók oldal elemem illesztések tisztítása, tömítése, BÉKE AGRÁR Kft Orosháza telephelyén lévő gabonaszárító üzemben úgynevezett surrantó csövek cseréjének, valamint Tiszaszőlősön, Tiszabezdéd, Felsőszölnök, Szeged-Dorozsma víztornyok mobil tornyok felújítási/felületkezelési, valamint a Bunge Zrt olajtároló tartályainak felületkezelési, karbantartási munkálatainak ipari-alpintechnikával történő kivitelezése. A versenytársak jelentősen meghatározzák a profil bővíthetőség célszámait, ami nem enged jelentős mozgásteret, kiugrási lehetőséget a számunkra.

Állunk rendelkezésére

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

*
*