hero

Szállítmányozás, logisztika

Áruszállítás, logisztika

A Gardaland Kft jelenleg is, kizárólag saját gépjárművekkel végez belföldi áruszállítást.

A Gardaland Kft 2006-tól kezdett a szállítási tevékenységgel, ezen belül gépjárműszállítással foglalkozni. Saját járművekkel végeztük a szállításokat Hoedlmayr Lasar s.r.l. illetve a Lagermax Autótranszport Kft megbízásából, így a folyamatos megbízói megelégedettség hatására a nevezett cégek alvállalkozói lettünk. A szállítási megbízásokból adódóan, kizárólag új autókat szállítottunk az Unió egész területére. Időközben a szállítási profilban további új üzleti lehetőségek mutatkoztak, melyre alapozva részt vettünk a 3,5 Tonnás kisteherautós expressz szállítmányozásban is. A gazdasági válság bekövetkeztével azonban az autószállítás már nem bizonyult profitképesnek, így ezzel a tevékenységgel a továbbiakban nem foglalkozott a cég.

A Gardaland Kft elhivatottságának érzi, hogy minden egyes megbízást annak volumenétől függetlenül egészen a megrendeléstől az áru kiszállításáig a legnagyobb körültekintéssel kezel, illetve bonyolít. Tapasztalt munkatársaink végzik az összehangolt munkát, garantálva a körültekintő, kitartó odafigyelést, a lehető legnagyobb megbízói megelégedés nyugtázása érdekében.

Megrendelését gyors elbírálással, ajánlatkészítéssel, versenyképes árainkkal, szakmai tapasztalattal kívánjuk segíteni. Kizárólag tapasztalt sofőrökkel és a szállítási feladatoknak megfelelő autókkal végzünk fuvarozást, melyet mindig pontosan, és időben hajtjuk végre.

Válassza a Gardaland Kft szállítási szolgáltatását, és meggyőződhet arról, hogy bármilyen feladattal keres meg minket, megbízhatóan, családias légkörben, az Ön érdekét szem előtt tartva, hajtjuk végre azt, szállítmánya, áruja időben fog célba jutni.


Darus fuvarozás, önrakodós járművel többnyire Békés-megyében, Békéscsabán;

Várjuk megtisztelő megrendelésüket akár palettás, ömlesztett áruk tekintetében is, egy 40 tonna össztömegű, hátsó darus, önrakodós MAN járműszerelvénnyel. A traktor rakfelületére maximum 10 EUR-raklap áru helyezhető el, összesen 11 tonna raksúlyban, a pótra összesen 12 EUR-raklap áru rakható fel, maximum 13 tonna raksúlyig.

hátsó darus, önrakodós MAN járműszerelvényünk FONTOS paraméterei

A Gardaland Kft jelenleg is, kizárólag saját gépjárművekkel végez belföldi áruszállítást.

A Gardaland Kft 2014 év júliusától, megkezdte a belföldi áruszállítási tevékenységét is, a viszonteladók, építőipari nagykereskedők, burkolóházak, áruházláncok, és nem utolsósorban a magánmegrendelők igényeire építve. A jármű hátsó részén elhelyezett daru emelő, tőkapacitása, maximum 3,5 tonna. A járműszerelvény traktorral együttes rakfelülete billenthető, míg a pót része, fix platóval rendelkezik. A járműszerelvényt természetesen, az igényeknek megfelelően meg lehet rendelni, csak traktoros, azaz pót nélküli opcióban is. Békéscsabán a daruzási díj 15.000 Ft/óra+Áfa, minden megkezdett óránként.

Ömlesztett áruk szállítása (homok, sóder, termőföld, cseréptörmelék) külön megállapodás alapján történik.

szállítási Díjak

100 kilométeres kiszállítási körzetben szóló járműre 600 Ft+Áfa/kilométer, szerelvényre 680 Ft+Áfa költség kerül felszámításra. 100 kilométeres kiszállítási körzeten kívül, egyedi árképzést alkalmazunk!

Megrendelését gyors reagálással, azonnali ajánlatunkkal, versenyképes árainkkal, egyedi árképzéssel is segíteni kívánjuk. Kizárólag tapasztalt sofőrökkel, és a szállítási feladatoknak minden szempontból megfelelő, a felmért igények alapján kiépített járművel állunk rendelkezésére, mely szállítási szolgáltatást, mindig pontosan, és időben, a lehető legnagyobb megelégedettség elérése érdekében hajtjuk végre.

Ha igényei kielégítetlenek, nem elégedett, akkor válassza a Gardaland Kft belföldi szállítási szolgáltatását, és akkor meggyőződhet arról, hogy bármilyen feladattal keres meg minket, az Ön érdekét szem előtt tartva, hajtjuk végre.

Állunk rendelkezésére

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

*
*