hero

Mobil wc kihelyezése országosan

Bérlés-közvetítés, kölcsönzés

Bérelhető, kölcsönözhető, kiadó mobil WC, mobil konténerek, szaniter konténerek, mobil kézmosók, azok felügyelete is.

A Gardaland Kft elsősorban Békés-megyében, (Békés-megye településein), továbbá Hajdú-Bihar, és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében (településein) mobil WC, mobil konténer, komplex mobil eszköz, valamint ezen tevékenységhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásokat nyújtó társaság.

A Gardaland Kft a 2010-es profilbővítést követően folyamatosan azon dolgozik, a megrendelők igényeinek rendszeres szondázása mellett, hogy partnereink teljes körű megelégedésével működjön. Folyamatos segítséget nyújtva a partneri kapcsolatunk révén is a rendezvényszervezőknek fesztiválok, sportesemények, koncertek, családi, szabadtéri rendezvények stb. alkalmával.

Kiemelt célunk, hogy a meglévő és leendő ügyfeleink részére a lehető legjobb, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az alábbiakkal:

 • megrendelőbarát, személyre szabott, egyedi, rugalmas megoldások
 • teljes kínálati paletta
 • hatékony logisztika
 • minőségi és higiénikus szolgáltatások
 • jól képzett, a munkájára sokat adó, szakemberek
 • környezetbarát megoldások, elhivatottság

Partnereink által a megbízók számos mobil higiéniai, és szaniter mobil eszköz és szolgáltatás lehetősége között választhatnak (mobil konténer, mobil WC és más mobil eszközök kölcsönzése), ha a Gardaland Kft-vel kerülnek kapcsolatba.

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 1. Mobil WC kézmosóval (standard, VIP, mozgássérült)
 2. Szaniter konténerek
 3. Igény esetén irodakonténerek
 4. Egyéb mobil eszközö (kézmosó, piszoár) bérbeadása

valamint,

 1. Szennyvízszippantás
 2. Tisztítás, karbantartás, felügyelet

Békéscsabai telephelyünkön végezzük a megrendelések lebonyolítását, valamint a szükséges logisztikai feladatok összehangolását, a megbízók határidőre megrendelt igényeinek megfelelően a szállítási, kihelyezési feladatokat a lehető legrövidebb úton és legkedvezőbb áron tudjuk megoldani.

Kifejezett stratégiánk, hogy szolgáltatásaink választékát állandóan bővítsük, valamint piaci lefedettségünket mind jobban kiterjesszük. Így a mobil WC, mobil konténerek bérbeadás mellett folyamatosan új mobil eszközökkel, új szolgáltatásokkal bővítjük kínálatunkat. Ügyfeleink lehető legjobb megelégedésére törekedve.

Amennyiben Ön magas minőségi szolgáltatási színvonalat igényel, keres, akkor lépjen kapcsolatba velünk!

A Gardaland Kft a piaci igényekhez igazodó, megfelelő kínálatú mobil WC, mobil illemhellyel rendelkezik, így mindig a támasztott igényekhez és elvárásoknak legoptimálisabban megfelelő megoldásokat tud nyújtani partnerei révén, megrendelői részére.

Megbízóink biztosak lehetnek benne, hogy bármelyik termékünket is választják a palettánkról, a kiszállított mobil WC-eszköz, illetve a mobil konténer mindig esztétikus megjelenésű, tiszta, higiénikus, tökéletesen felszerelt állapotú.

Valamennyi mobil illemhelyünkben van kézmosási lehetőség, tükör, a látogatók tiszta, rendezett körülmények között találják magukat. A mobil WC, mobil konténerek tisztítása során környezetbarát megoldásokat alkalmazunk, valamint igény esetén jól képzett, kulturált megjelenésű, segítőkész személyzetet is biztosítunk.

Ügyfeleink külön igényeinek megfelelően a több napos eseményekhez, szabadtéri rendezvényekhez a mobil WC, mobil konténer, mobil eszközök bérbeadásán túl, takarító, tisztító és felügyelő személyzetet is tudunk biztosítani, ezzel is megkönnyítve a szervezőmunkát.

Szolgáltatásunk minőségének szigorú belső ellenőrzése biztosítja az állandóan magas teljesítményi színvonalat.


Szolgáltatások

Mobil WC-k

Standard mobil WC

logo_g
- Kézmosó (20 literes kapacitás);
- Piszoár
- Plusz WC ülőke és lecsukható tető
- Szinte valamennyiben ruhaakasztó
- Tükör
- Szagelvezető cső
- Női/Férfi WC megkülönböztető jelzés

Vip mobil WC

logo_g
- Zárt gyűjtőtér
- Öblítéses tartály
- Meleg vizes kézmosó*
- Világítás*
- Normál angol wc ülőke
- Nagy tekercses toalett papír
- Fényáteresztő tető
- Ruhaakasztó
- Tükör
- Szagelvezető cső

Mozgássérülteknek mobil WC

logo_g
A mozgáskorlátozott emberek kényelmének érdekében a speciális fülke az alábbi tulajdonságokkal rendelkezik a standard felszereltségen kívül:
- 180 fokban nyíló ajtó
- 360 fokos forgást biztosító belső tér
- A földdel egy szinten lévő
- Csúszásmentes padló
A vendégek speciális helyzetére való tekintettel mozgássérült WC-inkbe kézzel működtethető alkoholos kézfertőtlenítőt helyeztünk el.

Mobil piszoár

logo_g
Mobilpiszoár szolgáltatásunkat szabadtéri rendezvényekre, fesztiválokra, egyéb eseményekre vagy akár hosszú távú, közterületeken való használatra ajánljuk. Ez a mobil eszköz világszerte bevált, számos nagyváros utcáin működő és közkedvelt megoldás férfiak számára.

Egyéb mobil termékek

Mobil kézmosó

logo_g
A vendéglátó egységek, sátorhelyek közelében vagy akár a mobil piszoárok mellett ajánljuk különálló mobil kézmosó egységek elhelyezését. Logózott napernyőnk nemcsak az alatta állók számára nyújt védelmet a napsugarak elől, de a tartályban lévő víz túlhevülését is megakadályozza.

Mobil pelenkázó

logo_g
Családi és céges rendezvényekre, nagy fesztiválokra, sporteseményekre, strandokra és szabadidő parkokba egyaránt ajánljuk mobil pelenkázónkat, mely a csecsemőkkel érkezőknek biztosít kényelmes és kulturált megoldást a kisgyermek tisztába tételéhez. A mobil pelenkázó Magyarországon egyedülálló szolgáltatás, melyet a XELESS fejlesztett ki annak érdekében, hogy elősegítse a kényelmet és az intimitást a kisbabával érkezők számára. 

WC konténerek

20’ WC konténer, A típusú

logo_g
- Külön férfi, női bejárat: 2 db egyszárnyas ajtó
- Férfi rész: 2 db WC kabin, 3 db piszoár, 1 db mosdó
- Női rész: 3 db WC kabin, 1 db mosdó
- 2 db 0,5 kW-os fűtőtest
- Minden kézmosó felett tükör, piperepolc

20’ WC konténer, B típusú

logo_g
- 1 db egyszárnyas ajtó
- 5 db WC kabin
- 3 db piszoár
- 2 db mosdó
- 1 db 1 kW-os fűtőtest
- Minden kézmosó felett tükör, piperepolc

10’ WC konténer

logo_g
- Külön férfi, női bejárat: 2 db egyszárnyas ajtó
- Férfi rész: 1 db WC kabin, 1 db piszoár, 1 db mosdó
- Női rész: 1 db WC kabin, 1 db mosdó
- 2 db 1 kW-os fűtőtest
- Minden kézmosó felett tükör, piperepolc

8’ Duo WC konténer

logo_g
- 2 db WC kabin
- 2 db egyszárnyas, üvegezett ajtó
- 2 db mosdó
- Minden kézmosó felett tükör, piperepolc
- Belső világítás
- Elektromos ventilátor

A munkánkkal kapcsolatban az egyik legfontosabb szempontként jelentkezik a környezetvédelem, amit a Gardaland Kft a napi működése során mindig szem előtt tart. Kiemelten nagy figyelmet fordítunk a higiéniára, a tisztaságra és a mobil WC kabinok, és mobil konténerek esztétikus megjelenésére. Cégünk elhivatottságának megfelelően a legjobb minőségű, hatásfokú környezetbarát termékeket használjuk.

Ürítő autó

A mobil WC-k, mobil piszoárok, a mobil kézmosók ürítéséhez saját tartálykocsi, 1 m3-es szennyvízszippantó autó áll rendelkezésre. A jármű nagy előnye, hogy kis mérete miatt nagyobb rendezvények gyors és hatékony kiszolgálását is könnyen lehetővé teszi, mozgékonyságával minden elzárt területre el tud jutni.

Fontos információk a konténerek használatával kapcsolatban

A szaniter, illetve a mobil konténerek működéséhez áramellátás, víz, csatorna csatlakozás, iletve szennyvízközmű vezeték, illetve kiépített akna szükséges.

Az elektromos hálózatra történő rákötés előtt valamennyi konténert kötelező védőföldeléssel ellátni. A konténereknek általában 3-5 kW áramigénye van, hálózati víznyomás, 3/4 colos víz és 110-es szennyvízcső csatlakozás szükséges a kiépített hálózatra, vagy aknára az előírás szerinti működéshez.

A csatorna csatlakozásnak átlagban 5 méteren, illetve a víz és árambetápnak 10 méteres körzeten belül kell lennie. Amennyiben a közmű csatornák a fentiekben megadott távolságokon kívülre esnek, a kiépítés további költségvonzattal jár, ami a megbízót terheli.

A mobil konténereket egyenes talajra kell telepíteni, lehetőleg beton, fa, vagy fém alátétre kell helyezni őket, hogy ne érintkezzenek közvetlenül a földdel.

A mobil konténerek bérléséhez közvetlenül kapcsolódó szolgáltatások

Konténertisztítás

A megrendelőink igényei alapján az elvárt higiénia biztosítása érdekében, a Gardaland Kft szakképzett munkatársakat biztosít, akik rendszeresen felügyelik a mobil konténerek tisztaságát, és amikor szükséges tisztítást végeznek, illetve feltöltik a használatban lévő kiegészítő eszközöket.

Hibaelhárítás, beüzemelés

Szakképzett vízvezeték- és villanyszerelő kollégáink állnak rendelkezésre a mobil konténerek kitelepítésekor a bekötések elvégzése során, valamint külön igény esetén rendelkezésére állunk a kihelyezés ideje alatt felmerülő problémák - esetleges dugulás elhárítás, valamint az elhasználódott eszközök pótlása – elhárítása során.


Referenciák

A Gardaland Kft szolgáltatásaival, valamint kihelyezett mobil eszközeivel az alábbi rendezvényeken már Ön is találkozhatott. Különböző típusú konténerek (iroda, WC, zuhany, mosdó) bérbeadásával, mobil WC, mobil konténer, és egyéb mobil eszközök - piszoár, kézmosó, ivókút - kölcsönzésével segítjük a rendezvényszervezők munkáját az egészen kicsi eseményektől a városi, megyei, országos, nemzetközi gasztronómiai fesztiválokig.

Majálisok, szabadtéri rendezvények, fesztiválok, melyeken rendszeresen jelen vagyunk

Sörfesztivál Békéscsaba

Kolbászfesztivál Békéscsaba

Családi nap Békéscsaba

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kisebb falunapok egész Békés-megyében

Kolbászfesztivál Békéscsaba

Családi nap Békéscsaba

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kakasfesztivál Csanádapáca

Pálinkafesztivál Gyula

Sörfesztivál Békéscsaba

Kolbászfesztivál Békéscsaba

Családi nap Békéscsaba

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kakasfesztivál Csanádapáca

Sörfesztivál Békéscsaba

Kolbászfesztivál Békéscsaba

Családi nap Békéscsaba

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kolbászfesztivál Békéscsaba

Családi nap Békéscsaba

Kakasfesztivál Csanádapáca

Kakasfesztivál Csanádapáca

Pálinkafesztivál Gyula

Sörfesztivál Békéscsaba

Szeged és környékbeli rendezvényeink

Belföldi referenciáink a teljesség igénye nélkül

Makói rendezvények

Mórahalmi rendezvények

Röszkei fesztivál

Hódmezővásárhelyi önkormányzati és belvárosi rendezvények

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények

Mórahalmi rendezvények

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények

Mórahalmi rendezvények

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Mórahalmi rendezvények

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények

Mórahalmi rendezvények

Röszkei fesztivál

Makói rendezvények

Mórahalmi rendezvények

Röszkei fesztivál

Ópusztaszer Történeti Emlékpark rendezvényei

Röszkei fesztivál

Belföldi referenciáink a teljesség igénye nélkül

Fezen Fesztivál

Művészetek Völgye – Kapolcs

Bajai Halfesztivál

Lovas rendezvények a Dél-Alföldön, Európa Bajnokságok és Világbajnokságok Kecskeméten, Fábián-sebestyénen és Izsákon

Sziget Fesztivál

Fezen Fesztivál

Művészetek Völgye – Kapolcs

Bajai Halfesztivál

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények

Sziget Fesztivál

Fezen Fesztivál

Művészetek Völgye – Kapolcs

Bajai Halfesztivál

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények

Röszkei fesztivál

Ópusztaszer Történeti Emlékpark rendezvényei

Röszkei fesztivál

Szegedi Hídivásár

Makói rendezvények


A szolgáltatás területi illetékessége

A Gardaland Kft szolgáltatásaival, valamint kihelyezett mobil eszközeivel az alábbi rendezvényeken már Ön is találkozhatott. Különböző típusú konténerek (iroda, WC, zuhany, mosdó) bérbeadásával, mobil WC, mobil konténer, és egyéb mobil eszközök - piszoár, kézmosó, ivókút - kölcsönzésével segítjük a rendezvényszervezők munkáját az egészen kicsi eseményektől a városi,megyei, országos, nemzetközi gasztronómiai fesztiválokig.

Békés Megye

 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás

Hajdú-Bihar Megye

 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás

Szabolcs-Szatmár-bereg Megye

 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Almáskamarás
 • Battonya
 • Békés
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás
 • Bélmegyer
 • Biharugra
 • Bucsa
 • Csabacsűd
 • Csabaszabadi
 • Csanádapáca
 • Békéscsaba
 • Békéssámson
 • Békésszentandrás

Állunk rendelkezésére

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

*
*