Rólunk

Cégünk története

1996

Cégünk, a Gardaland Kft. 1996-ban alakult Békéscsabán, ami akkor pékségként üzemelt.

2003

Majd 2003-ban tulajdonos és ügyvezető váltás történt, és az új ügyvezetésnek köszönhetően a cég tevékenységi köre is megváltozott. Az akkori lehetőségekhez mérten az élelmiszeriparban végeztünk gépi csomagolást alvállalkozóként.

2006

2006-ban az élelmiszeriparban végzett tevékenységünk sajnos leágazóban volt, az Uniós szektorális szigorításoknak köszönhetően, így az ügyvezetés mérlegelte a helyzetet, és a profilváltás mellett döntött. A KFT fő tevékenysége jelentős piackutatást követően, a gépjárműszállítás lett, mely tevékenységet saját járművekkel végeztük a Hoedlmayr Lasar s.r.l. illetve a Lagermax Autótranszport Kft megbízásából. Időközben a szállítási profilban további lehetőségek mutatkoztak, melyet kihasználva részt vettünk 3,5 Tonnás kisteherautós expressz szállítmányozásban is.

2008

A gazdasági válság bekövetkeztével azonban az autószállítás nem bizonyult profitképesnek, így az hamarosan kikerült a cég tevékenységi köréből. A kieső profil miatt valamilyen szinten pótolni kellett a bevételeket, erre akkor igen jó megoldást nyújtott a fémfelület-kezelés (homokfúvás), (homokszórás), - valamint a kezelt fémfelület alapozása, illetve festésre, szinterezésre való előkészítése - mint eddig nem említett melléktevékenység, melyet az óta magasabb színvonalra emeltünk.

2010

A további bevétel kiesés ellensúlyozására, 2010-től Békés megyén belül Mobil WC-k, szaniter konténerek bérbeadásával is elkezdtünk foglalkozni, ami jó választásnak bizonyult. Ezen tevékenységünk bővült, fejlődött a legnagyobb mértékben a megnövekedett számú rendezvényigény miatt. Mára egész Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben szinte valamennyi településen állunk rendelkezésükre mobil WC bérlés, kölcsönzés, szállítás, tisztítási szolgáltatással.

E területen nagyon jó kapcsolati rendszert építettünk ki a XELESS Kft-vel. (a linket megváltoztatni, hogy a xeless.hu-ra mutasson)

2012

Profilfejlesztéseink egyike, hogy a 2012-es évben, a nemzetközi árufuvarozásunkat 2 darab saját 40 tonnás jármű szerelvénnyel bővítettük ki, mely fuvarozási szolgáltatás az EU területére, valamint a Benelux-országok irányába koncentrálódott.

Jelenleg elsősorban Magyarország belterületén végzünk áruszállítást a Magyar Postának, illetve...

2014

2014 év második felétől, újabb profilt építettünk be cégünk szállítási tevékenységébe, mégpedig a generált igényeknek megfelelően, belföldi szállítási szolgáltatást is végzünk, zömmel Békés megyében, egy hátsó darus, önrakodós MAN járműszerelvénnyel.

2017

2017-ben megerősítettük az ipari-alpin technikával összefüggő kapcsolatainkat és a MetalCom Zrt. megbízásából az alpinista csapatunk állandó jelleggel végzi a munkákat.

2020

A Gardaland Kft. és az Ádám Tüzép Kft. szoros partnerség keretében 2020-as évben megkezdte irányított fúrásos tevékenységét Föld-Fúr-Ás Kft. névvel.

2021

Szentesi irodánkban megkezdtük a zuhanásgátló eszközök bevizsgálását és értékesítését.

2022

Új lendületes és fiatal csapatunkkal megkezdtük a távközlési adótornyok szerelését és karbantartását

Partnerek

Állunk rendelkezésére

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

*
*