hero

Zuhanásgátló eszközök felülvizsgálata, értékesítése

Speciális ipari alpinista tevékenységünk támogatására kiszélesítettük céges profilunkat a zuhanásbiztonsági eszközök hitelesítésével.

A több éves, évtizedes ipari alpin területen eltöltött tapasztalatunk abba az irányba hajtott minket, hogy, az egyébként is szükséges ipari alpin eszközök, zuhanásbiztonsági felszerelések szükséges hitelesítését, felülvizsgálatát mi magunk végezzük el, ezzel a költségek házon belül tudnak maradni, továbbá a mutatkozó piaci rés, és a támasztott igények is ezt támasztották alá. Ezzel a szolgáltatás bővüléssel a kitűzött törekvésünk a saját szakmai vertikumunk teljesebb lefedése érdekében meg tud valósulni.

Ennek értelmében 2021-2022 évben megnyitottuk hitelesítő, felülvizsgáló irodánkat Szentesen, egy a szakterületen 8 év szakmai gyakorlattal rendelkező kolléganő alkalmazásával, irodánk jelenleg két fővel működik, az éves szintű szakképesítések megtartásával, mely a folyamatos beiskolázással valósul meg. Sikerült kiépíteni szakmai partnerségünket a Q.P./ GAZEK® Zuhanásbiztonság Kft-vel, területi zuhanásbiztonsági eszközök értékesítésére, valamint a Portwest, és Ganteline termékeket képviselő cégekkel márkatermékek folyamatos forgalmazása tekintetében.

A szakterületen az alábbi cégekkel kerültünk meghatározó üzleti kapcsolatba

MÁV Magyar Államvasutak Zrt.

Mondi Packaging Kft.

DÉLVILL Kft.

Tondach Magyarország Zrt.

Solargroup Energy Kft.

Állunk rendelkezésére

Kérje ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

*
*