Ipari-Alpin technika végzése

Az alkalmazott alpintechnika bemutatása Társaságunknál


Tisztelt leendő partnereink, megrendelőink!

Mindenki figyelmébe ajánlom legújabb szolgáltatásunkat, mely ipari-alpin technika alkalmazásával valósul meg, színesítve korábbi tevékenységünket. Olyan munkák kivitelezését is tudjuk ezen túl vállalni, a korábban megszokott, már nevünkhöz fűződő munkafolyamatokkal ötvözve, ahol az egyéb hagyományos technológiával végzett kivitelezési formák vagy túl költségesek, vagy az adott munkaterület hozzáférhetősége, akadályok miatt a kivitelezés igen nehézkes, körülményes, illetve esetlegesen lehetetlennek tűnik.

Az ipari-alpin technika használata főleg az építőiparban nyújt teljesen újszerű lehetőségeket napjainkban, mely szolgáltatás mára, mindenki számára elérhetővé vált.

Társaságunk különböző szektorban tevékenységet végző gazdálkodók megjelent igényeihez alkalmazkodva, rugalmas munkavégzéssel kívánja ellátni a szükséges kivitelezéseket, figyelembe véve a szezonális, termelési tényezőket is, mely rugalmasság a megrendelőkre szabottan, az árképzésünkben is tükröződik.

Kiemelt célunk, hogy az ipari-alpintechnikát meghonosítjuk a mezőgazdasági szektorban dolgozó cégek számára is itt, Békés-megyében

Specialitásunkat tovább fokoztuk a támasztott igényekhez igazodva, így a magasban lévő különböző acélszerkezetek, szerkezeti elemek, tornyok, közlekedők/függő átjárók alpin technikával történő speciális hegesztését, is el tudjuk jelenleg végezni.

Az alkalmazott alpintechnika igen jelentős, speciális előnye abban mutatkozik meg, hogy olyan nehezen megközelíthető munkaterületeken is lehetséges különböző munkafolyamatok biztonságos elvégzése, mely külön állványzat kiépítése nélkül valósul meg, csökkentve ezzel a kivitelezés költségeit.

Ha, nem éri el a munkavégzés helyét, illetve csak nagyon nehézkesen megközelíthető, extrém, speciális körülmények jellemzik, akkor mi, a Gardaland Kft lehetünk az Ön megbízható, szükséges partnere.

Ipari-alpin technikával végzett szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

 • Ereszcsatorna javítás, tisztítás,
 • Beton/acélsilók, tároló tartályok, aknák, csatorna/surrantórendszerek belső és külső állagmegóvása, javítása, festése, karbantartása
 • Tornyok, víztárolók, vegyipari tárolók festése, javítása, külső szigetelés cseréje, belső víztér homokszórása, festése 3 rétegben, külső szár festése
 • Magasban végzett hegesztési munkálatok
 • Kártalanítás
 • Állagmegóvás,
 • Épületfestés, homlokzatjavítás,
 • Üvegfalak, üvegportálok, üvegfelületek mosása, tisztítása,
 • Ipari vertikális eszközök/berendezések, festése, karbantartása
 • Veszélyes fák kivágása, méretre vágása/csonkolása
 • Egyéb a fentiekben nem részletezett magasban, és mélységben végzendő munkafolyamatok

A megrendelt szolgáltatások vállalási árainak kialakítása, mindig egyedi árképzés alapján, a végzendő munka viszonyaitól, körülményektől függ, a pontos vállalási ár megállapításához minden esetben helyszíni szemle tartása szükséges.

Kollégáink gyors felmérés alapján, a megrendelt munkálatokról árajánlatot készítenek.

Alpinista csapatunk különféle kötéltechnikai módszereket alkalmaz, megfelelő technikai fogások kivitelezésével, a legkülönbözőbb típusú, nehézségi fokú elemekkel, a megrendelt feladatokhoz igazodva.

Kérje személyre szabott, egyedi árajánlatunkat kollégánktól telefonon, vagy e-mail-ben!


Galéria